Preloader

Laden...

image

Samenwerking met lokale horeca

E-Flex probeert de horeca te helpen.Een paar weken geleden kregen wij van een grote horeca gelegenheid in Oss de hulpvraag of er bedrijven zijn die hun medewerkers tijdelijk kunnen onderbrengen.

Doordat de Corona maatregelen weer aangescherpt zijn en veel horeca bedrijven met hun handen in het haar zitten, hoe ze hun (goede) personeel kunnen behouden, in het geval de maatregelen weer versoepelt worden; heeft E-Flex besloten om zonder winstoogmerk deze horecagelegenheden hulp te bieden.

In overleg zullen medewerkers van de horeca bij gelegenheid ingezet worden voor openstaande vacatures van E-Flex. Inmiddels is de eerste medewerker al tijdelijk aan het werk. Hij werkt momenteel bij E-Flex op kantoor, aangezien wij over zijn gegaan naar een nieuw CRM systeem. Hij is druk bezig om alle data over te zetten. En dit gaat boven verwachting goed. 

Deze medewerker had ervoor kunnen kiezen om thuis te blijven, maar wilde graag aan de slag. Bij zijn huidige werkgever kon hij door die maatregelen niet meer fulltime werken, maar door onze hulp werkt hij nu fulltime. Bij E-Flex en bij zijn huidige werkgever. 

Uiteraard hebben we de flexibiliteit ingebouwd dat zodra de horeca weer open gaat het personeel direct weer terug kan. In moeilijke tijden elkaar proberen te steunen zonder winstoogmerk. Ik vind het geweldig dat dit kan!

Plaats een reactie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Vertalen »