Hoe is E-Flex een meerwaarde voor uw bedrijf?

E-Flex Personeelsdiensten weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen.

E-Flex Personeelsdiensten helpt u graag bij de invulling van vacatures. Tijdelijk, op uitzendbasis, maar ook voor een langere periode of vast in de vorm van detachering. Wilt u liever zelf de werving en selectie doen, maar niet zorg dragen voor de juridische, financiële en administratieve zaken? Dan is payrolling een optie.

Om een goede match te maken met u als opdrachtgever vullen we flexibiliteit op verschillende manieren in. E-Flex is dan ook altijd opzoek naar wat het beste bij u past, gebaseerd op uw situatie en wensen.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de daarbij horende voor- en nadelen zodat u tot de beste keuze komt.

VACATURE AANMELDEN

Contactpersoon

Email

Telefoon

Vacature titel

Vacature

EXTRA BESTAND TOEVOEGEN

WIJ BIEDEN DE VOLGENDE DIENSTEN

UITZENDEN

Directe vervanging nodig in verband met ziekte? Verwachte of onverwachte piek in de bedrijfsprocessen? Tijdelijke of definitieve uitbreiding? Dan is de uitzendformule de juiste oplossing…

DETACHEREN

Detacheren is het tijdelijk inzetten van externe medewerkers in uw bedrijf. De detachering medewerkers komen bij ons in vaste dienst voor de duur van een bepaald project…

WERVING & SELECTIE

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker, waarbij u opteert voor een rechtstreeks dienstverband vanaf dag één? Dan is onze afdeling “Werving & Selectie” u graag van dienst.

Terug