Preloader

Laden...

Uitzenden.

Op zoek naar personeel? E-Flex heeft de ervaring.

Directe vervanging nodig in verband met ziekte? Verwachte of onverwachte piek in de bedrijfsprocessen? Tijdelijke of definitieve uitbreiding? Dan is de uitzendformule de juiste oplossing.

Je hoeft je niet vast te leggen voor een aantal uren of een bepaalde periode. Zodra je geen werk meer hebt, wordt de opdracht beëindigd. Je hebt bovendien geen administratieve rompslomp. Je ontvangt uitsluitend een factuur voor het aantal daadwerkelijk gewerkte uren.

E-Flex Personeelsdiensten beschikt continu over vakbekwame en gemotiveerde kandidaten op diverse niveaus. Alles draait om het maken van de juiste match. Moderne technieken in combinatie met een grondige intake en niet te vergeten een goed ontwikkeld inlevingsvermogen, staan borg voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Snelheid van handelen is belangrijk voor E-Flex. Na ontvangst van je aanvraag laten wij je dezelfde dag (of zoveel eerder indien gewenst) weten wat wij concreet voor je kunnen betekenen. Je weet dus snel waar je aan toe bent.

Dat is E-Flex: maatwerk, snelheid en service tegen een concurrerende prijs.

Vacature aanmelden

  Vacature

  De voordelen op een rij:

  • Maximale flexibiliteit
  • Geen risico met betrekking tot doorbetaling van ziekte
  • Alleen betalen van daadwerkelijk gewerkte uren
  • Personeelskosten worden variabel
  • Langere beoordelingsperiode dan de reguliere proeftijd

  Uploading
  Vertalen »