Preloader

Laden...

image

Investeer in jezelf met E-Flex Scholingsvoucher!

Investeren in persoonlijke ontwikkeling: E-Flex helpt je verder.  

Alles wat je moet weten over de scholingsvoucher voor uitzendkrachten. 

In de dynamische wereld van werk en carrière streven mensen er voortdurend naar om hun vaardigheden te verbeteren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Een waardevol initiatief dat deze ambitie ondersteunt, is de scholingsvoucher. Deze scholingsvoucher biedt uitzendkrachten de kans om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. De scholingsvoucher hanteert een maximumbedrag van €500 excl. btw.

Wat is de scholingsvoucher?

De scholingsvoucher is een financiële toelage speciaal ontworpen voor uitzendkrachten. Met deze voucher kun je deelnemen aan trainingen, cursussen of opleidingen die relevant zijn voor jou carrière. Of het nu gaat om een gespecialiseerde cursus, een branche-gerelateerde training, of zelfs een complete omscholing, de keuze ligt volledig in handen van de uitzendkracht.

Waarom de scholingsvoucher? 

E-Flex personeelsdiensten wil graag bijdragen aan het verbeteren van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze uitzendkrachten. Ook voor onze opdrachtgevers is de scholingsvoucher een interessant concept om geschikte kandidaten te vinden en te behouden.

Hoe krijg je toegang tot de scholingsvoucher?

Wij helpen je graag met het aanvragen van de scholingsvoucher. Neem contact met ons op als wij je hier bij mogen helpen. 

Van 4 tot 15 september is de volgende aanvraag ronde. Neem voor die tijd contact met ons op zodat we jou kunnen helpen. 

Plaats een reactie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Vertalen »