Assemblage medewerker m/v

Assemblage medewerker m/v

Oss     37     Produktie & Industrie
→ Ben jij de perfect fit op onze afdeling assemblage?

Heb je 2 rechterhanden, een goede werkmentaliteit en ben je gemotiveerd om te leren dan hebben wij voor jou een werkplek bij de afdeling assemblage. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel controleer en assembleer je halffabricaten tot een eindproduct
volgens vastgestelde werkinstructies.

Als medewerker assemblage ben je fulltime beschikbaar (37 uur) en werk je kritisch en nauwkeurig.

Onze opdrachtgever ontwerpt en fabriceert reinigings-, sterilisatie- en transportcassettes voor medische hulpmiddelen.
Assemblage medewerker m/v2020-04-01T20:11:00+00:00

Intercedent / Administratief Medewerker

Oss     32     HR
→ Wij zijn op zoek naar een nieuwe tijdelijke collega voor ons team in Oss. Een administratief sterk onderlegd persoon die een goede kennis heeft van de Nederlands en Poolse taal.
Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan aan administratieve ondersteuning en contacten met klanten en Poolse medewerkers.
Intercedent / Administratief Medewerker2020-04-01T20:10:55+00:00

Fabricage medewerker

Oss     37     Produktie & Industrie
→ Op de fabricage afdeling binnen dit bedrijf maak je met behulp van diverse machines halffabricaten. Het gaat om kleine onderdelen van metaal en siliconen. Je maakt gebruik van de aanwezige werkinstructies. Binnen een team van ongeveer 6 medewerkers bedien je diverse (computergestuurde) machines, waaronder een lasersnijmachine. Het bewaken van de kwaliteit van de onderdelen is ook een belangrijke taak. Verder communiceer je met de andere afdelingen zodat er een goede afstemming is over de planning.
Fabricage medewerker2020-04-01T20:10:59+00:00

Straler

Oss     40     Metaal
→ Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een straler / oppervlaktebehandelaar. onze opdrachtgever is een kleine industriespuiterij dat kwalitatief hoogwaardige oppervlaktebehandelingen zoals stralen, schooperen, natlak en poedercoaten aanbiedt. Ondanks het karakter van een gezellig en klein familiebedrijf verwerken zij zowel kleine als bulk orders.

Met behulp van het straalpistool en door grit met hoge snelheid tegen het component te spuiten verwijder je de oppervlaktelaag van de metalen voorwerpen. In deze functie ben jij volledig verantwoordelijk voor jouw afdeling en de componenten die je behandelt.
Straler2020-04-01T20:11:00+00:00

Commercieel medewerker binnendienst

Gemeente Oss     38     Administratie
→ Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met een passie voor techniek.

Onze opdrachtgever levert, zowel particulier als aan zakelijke klanten, hoogwaardige zonweringsproducten aan consumenten voor de Nederlandse en Belgische markt. Deze jonge, dynamische, toffe en snelgroeiende organisatie verkoopt, levert en installeert naast kwalitatieve zonweringsproducten ook serre's en veranda's.

In deze fulltime functie ben je het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje voor de organisatie. Je verkoopt een breed assortiment. Samen met collega's werk je aan de gezamenlijke orderporefeuille. Je beantwoord telefoon en mail van klanten, stelt offertes op, voorziet klanten van technische adviezen, verwerkt orders en services en maakt daarnaast deel uit van het salesteam van de showroom; een diverse functie voor commerciele toppers met een passie voor techniek. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om, in overleg met je leidinggevende, aan eigen projecten te werken.

Klantgericht, empathisch, klantvriendelijk en servicegericht zijn kernwoorden die op jouw van toepassing zijn. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor.
Commercieel medewerker binnendienst2020-04-01T20:10:54+00:00

Bouw opruimer

Gemeente Oss     40     Bouw
→ Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Oss zijn wij opzoek naar een bouwhulp medewerker met projecten door heel Nederland. De opdrachtgever biedt volop ruimte voor groei en ontwikkeling en heeft bovendien de intentie de kandidaat een vaste aanstelling te geven wanneer deze zich bewezen heeft.

Het bedrijf is ISO 9001, VCA en SVMS007 gecertificeert en met recht een specialist op gebied van zowel renovatie als totaalsloop.

Salaris is in overleg.
Bouw opruimer2020-04-01T20:10:36+00:00

Hulpmedewerker

Veghel     40     Techniek
→ Voor een leuk bedrijf in Veghel zijn wij op zoek naar hulpmedewerkers.

Het bedrijf houdt zich bezig met het monteren en demonteren van Zonnepanelen.
Een groeiende sector waarin de vraag steeds groter wordt bij bedrijven en particulieren.

Jouw werkzaamheden o.a. :
Het helpen en ondersteunen van de zonnepanelenmonteurs.
Omvormers monteren
Spierballen kweken door middel van panelen te tillen

Het werk is voor langere tijd en er zijn voldoende doorgroei mogelijkheden.

Salaris is in overleg

Wil jij werken in een leuk en gezellig Brabants bedrijf? Of ken jij iemand die hier zou passen? Solliciteer dan snel
Hulpmedewerker2020-04-01T20:10:39+00:00

Aankomend Zonnepanelen Legger

Veghel     40     Techniek
→ Voor een leuk bedrijf in Veghel zijn wij op zoek naar een (leerling)zonnepanelenmonteur van maandag tot en met vrijdag.

Help jij Nederland nog duurzamer te maken?

Je werkt samen in een gezellig team in de omgeving van Veghel. Het bedrijf houdt zich bezig met het monteren en demonteren van zonnepanelen! Een groeiende sector waarin de vraag steeds groter wordt bij bedrijven en particulieren.
Kortom: aan hoeveelheid werk geen gebrek en de opdrachtgever zoekt iemand om zich voor langere tijd te binden aan het bedrijf!

Salaris is in overleg.
Aankomend Zonnepanelen Legger2020-04-01T20:10:32+00:00

Schilder

Oss     38     Schilder & Glaszetbedrijf
→ Onze opdrachtgever staat bekend in de verzorging van glasservice en schilderwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Een klein tot middelgroot bedrijf dat voor betrouwbaarheid, vakkundig advies en een hoge kwaliteit staat.

Als onderhoudsschilder ben je onderdeel van het schildersteam dat het onderhoud verzorgd voor de particuliere en utiliteitsmarkt.
Schilder2020-04-01T20:10:59+00:00

Allround monteur

Uden     39     Metaal
→ Bij onze opdrachtgever werken betrouwbare vakmensen met een grote passie voor techniek. Professionals die hechten aan een hoge kwaliteitsmaatstaf én aan werkplezier. De lijntjes zijn kort én zij staan voor elkaar klaar. Doen wat je belooft, de klant centraal stellen en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen zijn enkele begrippen die organisatiebreed worden gedragen.

Bij elke klus stel jij samen met je collega’s op kantoor een planning op, zodat duidelijk is wat er van dag tot dag moet gebeuren. Handig voor jou, maar óók voor onze klanten. Want soms is het bij de montage van een splinternieuwe installatie nodig om tijdelijk de productie stil te leggen. Jij zorgt dan ook dat een klant continu op de hoogte is van de status van een project. Ook ben je aanwezig bij de inbedrijfstelling van installaties en machines.

Verder verricht je regelmatig inspecties bij onze klanten. Je maakt een rondje in een fabriek en controleert met behulp van een checklist of de machines en installaties aan de eisen voldoen. Zijn er aanpassingen of reparaties nodig? Dan overleg je met de technische dienst van de klant. Soms ga je daarna meteen aan de slag met de oplossingen die je hebt voorgesteld, soms kom je op een ander moment terug om reparaties te verrichten. Tot slot ben je regelmatig te vinden in onze werkplaats waar je samen met je collega’s geavanceerde machines bouwt.
Allround monteur2020-04-01T20:10:59+00:00