Preloader

Laden...

image

E-Flex MVO-proof!

Wij hebben met trots de MVO-verklaring in ontvangst genomen. Tijdens het MVO-traject heeft ons team zich volledig verdiept in MVO. Hierdoor hebben we meer inzicht gekregen in wat maatschappelijk verantwoord ondernemen inhoudt. 

Tijdens dit traject zijn we meegenomen in de negen thema’s van De MVO-Wijzer: gedragscode, externe eisen, goed bestuur, P&O-beleid, klantenbeleid, omgevingsbeleid, ketenbeleid, milieubeleid en communicatie. Deze thema’s hebben we nu vastgelegd én uitgerold binnen E-Flex. Dit heeft een bijdrage geleverd aan het professionaliseren van onze bedrijfsvoering. Hieruit kan worden geconcludeerd dat wij ons voldoende inzetten als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een mooie stap richting een duurzamere toekomst!

Bij E-Flex Personeelsdiensten vinden we met plezier naar je werk gaan één van de belangrijkste dingen. Hier zetten wij ons dan ook volledig voor in. Met persoonlijk contact gaan we samen op zoek naar de droombaan van onze (potentiële) kandidaten. Daarbij hechten wij veel waarde aan een prettige relatie. Bij E-Flex werken we met korte lijntjes en zetten we ons in voor het antidiscriminatiebeleid, meer dan een traditioneel uitzendbureau.  Daarnaast wordt MVO, zowel binnen als buiten ons kantoor, nu met trots uitgedragen.

Plaats een reactie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Vertalen »