Preloader

Laden...

image

De voor(oor)delen van werken via een uitzendbureau. 

Werken via een uitzendbureau wordt steeds populairder voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Toch zijn er nog steeds enkele hardnekkige vooroordelen en misvattingen rondom het werken via een uitzendbureau. In dit blogartikel zullen we deze vooroordelen ontkrachten en de voordelen benadrukken van werken via E-Flex personeelsdiensten.

Gebrek aan stabiliteit:

Een veelvoorkomend vooroordeel is dat werken via een uitzendbureau leidt tot een gebrek aan stabiliteit in je loopbaan. Men denkt vaak dat uitzendwerk slechts tijdelijk is en geen mogelijkheden biedt voor langetermijn-ontwikkeling. Echter, uitzendwerk kan juist een springplank zijn naar vaste banen. Veel werkgevers gebruiken E-Flex personeelsdiensten als een manier om potentiële werknemers te testen voordat ze hen een vast dienstverband aanbieden. Bovendien biedt E-Flex personeelsdiensten regelmatig langdurige projecten, vaste banen en tijdelijke opdrachten aan die waardevolle ervaring kunnen bieden en je cv kunnen versterken.

Minder leuke banen:

Een ander vooroordeel is dat uitzendwerk alleen beschikbaar is in oninteressante banen. Dit is absoluut niet waar. Uitzendbureaus bedienen een breed scala aan sectoren en bieden diverse banen op verschillende niveaus, van administratieve functies tot technische en gespecialiseerde functies. Bovendien werkt E-Flex personeelsdiensten samen met gerenommeerde bedrijven. Waardevolle werkervaring op doen in verschillende vakgebieden is een groot voordeel.

Gebrek secundaire arbeidsvoorwaarden:

Een veelgehoord vooroordeel is dat uitzendwerk gepaard gaat met een gebrek aan voordelen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hoewel het waar is dat uitzendkrachten in het verleden niet altijd dezelfde voordelen ontvangen als werknemers in vaste dienst, bieden veel uitzendbureaus wel degelijk voordelen aan hun medewerkers. Uitzendbureaus zijn verplicht de inlenersbeloning te hanteren. Dat houdt in dat alle beloningen die gelden voor medewerkers in vaste dienst ook gelden voor werknemers via een uitzendbureaus. Geen verschillen dus!

Beperkte carrièremogelijkheden:

Een ander misverstand is dat werken via een uitzendbureau je beperkte carrièremogelijkheden biedt. Dit is echter niet het geval. Uitzendwerk kan juist deuren openen naar nieuwe carrièrepaden en groeimogelijkheden. Door te werken bij verschillende bedrijven en in verschillende sectoren, kun je waardevolle ervaring opdoen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en je netwerk uitbreiden. Deze diversiteit aan ervaringen kan je zelfs aantrekkelijker maken voor werkgevers, omdat je hebt aangetoond dat je flexibel, aanpasbaar en snel kunt leren.

Tot slot:

Het werken via een uitzendbureau biedt stabiliteit, diverse carrièremogelijkheden en de kans om waardevolle ervaringen op te doen. Het is belangrijk om vooroordelen te ontkrachten en de mogelijkheden en voordelen van uitzendwerk te erkennen. 

Dus, als je op zoek bent naar nieuwe carrière of een andere baan, kom dan eens bij ons binnen lopen. Het kan een geweldige stap zijn in je professionele groei en ontwikkeling.

Plaats een reactie


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uploading
Vertalen »