Werk in Oss

Ben jij tevreden met je baan? Of ben je juist ontevreden?
Vier op de tien Nederlanders is niet tevreden met zijn werk. Het werk is niet meer uitdagend, er zijn geen doorgroei mogelijkheden, maar de grootste ontevredenheid gaat toch om het salaris.
Je kunt op een punt komen dat je denkt ‘is dit het nou?’ of ‘moet ik dit de rest van mijn leven nog gaan doen?’

Wanneer je dit niet aanpakt wordt het ook niet beter. Je hebt zelf de keuze , blijf je dit werk tot aan je pensioen doen of ga je de grote sprong in het diepe wagen?
Op zoek gaan naar nieuw werk. Werk wat je weer nieuwe energie geeft. Wanneer je nieuwe energie hebt, ben je ook een stuk gemotiveerder. Het is een vicieuze cirkel.

Hierbij kan E-Flex Personeelsdiensten je helpen. Wij gaan in gesprek met jou en zorgen er voor dat je geholpen wordt in dit proces.

Wanneer je niet werkzaam bent en op zoek bent naar een nieuwe baan kan E-Flex Personeelsdiensten je ook helpen.  Veel jongeren moeten op de middelbare school een keuze maken en hebben op dat moment nog geen idee wat ze willen. Vaak wordt er gekozen voor de makkelijke keuze.
Na een aantal jaar kom je er achter dit toch niet iets is wat je leuk vindt.

Voor veel mensen is de overstap naar een nieuw baan een stap die ze liever niet willen doen. Er is angst voor het onbekende. Wat gaat je te wachten staan bij je nieuwe baan, kun je deze functie wel aan?
Als je het niet probeert ga je dit nooit weten.

E-Flex Personeelsdiensten gaat graag het gesprek met je aan. We gaan kijken welke mogelijkheden er zijn. We kijken verder dan alleen naar je cv.  Wellicht dat je een cursus of opleiding kunt volgen bij E-Flex Personeelsdiensten.

Wij willen graag iedereen helpen aan nieuw werk. Dus sta je hier voor open, neem dan contact met ons op.

Terug