De zomervakantie komt er weer aan!
Veel studenten zijn bijna klaar met hun school en hebben een lange tijd vakantie.
De een gaat vakantie vieren en de ander wil zijn tijd goed besteden en wil graag aan het werk.

Bij E-Flex Personeelsdiensten hebben wij verschillende vakantie banen beschikbaar.
Zo is er altijd een grote aanvraag voor de vestiging van Oss voor  de functie van kunstgras leggers.

Voor deze functie is het belangrijk dat je werkschoenen hebt en dat je flexibel bent aangezien je erg veel uren per week maakt.
Je gaat op verschillende locaties in heel Nederland kunstgras leggen. Dit gebeurt voornamelijk op grote sportvelden. Soms komt het voor dat dit vanuit de gemeente aangevraagd wordt om bijvoorbeeld bij speeltuinen kunstgras aan te leggen.

De werkdag begint vroeg en samen met een team van collega’s ga je op pad naar de locatie van het project. Ervaring is niet vereist, aangezien het je daar wordt aangeleerd. Wel is het belangrijk dat je graag wil leren en gemotiveerd bent.
Het is niet vereist dat je Nederland of Engels spreekt. Er werken bij dit bedrijf ook verschillende Poolse mensen, dus is het geen probleem wanneer je alleen maar Pools spreekt.

Voor deze functie is de standplaats Oss, maar we hebben ook een soortgelijke functie met als standplaats Boekel.

Bij deze functie ga je aan de slag als hovenier, waar je ook gras legt. Dat is een onderdeel van je werk, zo leg je ook complete tuinen aan en zorg je voor het onderhoud van de tuinen. Dit kan bij particulieren thuis, maar dit kan ook bij verschillende bedrijven zijn. Het is dus erg belangrijk dat je er representatief uit ziet en dat je Nederlands of vloeiend Engels spreekt.
Voor deze functie start je elke dag vanaf 7:00 uur en ga je samen met je collega’s naar verschillende projecten door het hele land.
Je krijgt een auto vanuit het bedrijf mee dus is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt.

Dus zoek je nog een baantje in de zomer vakantie, neem dan contact met E-Flex Personeelsdiensten op!