Allround Marketeer
Oss        Accountancy / administratiekantoor

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière als marketeer? Wil je graag een merk compleet mee opbouwen? En heb je affiniteit met meubels? Dan ben jij degene die wij zoeken. Als Allround Marketeer is het jouw taak om bestaande en nieuwe marketingkanalen succesvol te onderhouden en te doen groeien. Je maakt kennis met zowel de operationele als de strategische marketingactiviteiten. Je bent een Marketeer die altijd zorgt dat het plaatje klopt, zonder details over te slaan. Of het nu gaat om een flyer ontwerpen, teksten schrijft voor de website of werkt aan de social kanalen.

Tot slot wel zo leuk om ook te weten waar je dan precies terecht komt. Nou, dat is vrij simpel. Op het kantoor in Oss. Het team met wie je het meeste te maken zult krijgen bestaat uit 6 a 10 medewerkers, waaronder ook de directeur.  De opdrachtgever produceert sinds 1976 meubelen met passie en dat allemaal vanuit hun eigen fabriek, die naast het kantoor staat. Zij maken alles op bestelling en zo houden ze de levertijden kort.

GEVRAAGD

Je bent een echte doorpakker en kunt prioriteiten stellen. Je zorgt ervoor dat alle ballen hoog blijven. Een achtergrond in de marketing is handig, maar niet noodzakelijk. Verder ben je gestructureerd, commercieel, zelfstandig, een echte adobe goeroe en natuurlijk meubelliefhebber! Daarnaast ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar in dagdienst en heb je MBO+ / HBO werk- en/of denkniveau

WAT WIJ BIEDEN

  • Een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring.
  • Een fulltime of parttime job.
  • Laptop van de zaak.
  • Een eigen plekje op het kantoor in Oss.

Dagdienst, (Full time)

MEER INFORMATIE

CONTACT PERSOON

Esther Gielis
esther@eflexpersoneel.nl
+31613448148