Elektrotechnisch- Mechanisch onderhoudsmonteur
Sint-Oedenrode    38    Bouw / installatie

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ben jij iemand die kennis absorbeert als een spons, probleemoplossend denkvermogen is het woord dat jou het best omschrijft en jij hebt de zegen van twee rechterhanden(mits jij rechtshandig bent natuurlijk). Dan is dit de uitdaging voor jou.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar de werknemer die verantwoordelijkheid wil nemen voor het onderhoud van de mechanica die het bedrijf draaiende houden. Jij bent bekwaam met zowel de “oude” werkmiddelen als een hamer en het wondermiddel WD-40, maar ook met de meer technische zaken omtrent de machines kun jij overweg alsof het veters strikken is.

Zijn de verwachtingen die het bedrijf stelt wellicht wat te hoog? Geen zorgen jij krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van zowel de toename in kennis van de machines als eventuele cursussen. Mogelijkheden genoeg dus!

Het bedrijf in kwestie is een producent van kwaliteitsproducten voor zowel buisness to buisness handel maar sinds kort ook voor particulieren. Het bedrijf behandeld nu op particuliere basis 300-400 bestellingen per week, maar zal naar verwachting voor het eind van het jaar tot wel 2.000 bestellingen per week behandelen. Een bedrijf met ambitie en de middelen om het waar te maken. Een stabiele speler in de markt waar zij toe behoort. Continu bezig met het verbeteren van de geleverde producten en het verbreden van het assortiment. 

Werkzaam zijn bij het bedrijf betekend deel zijn van een hecht team dat samen staat voor top kwaliteit voor zowel klant als voor het bedrijf. De inzet en ambitie in het bedrijf ligt als het ware op een eigen niveau. 

GEVRAAGD

– Ervaring als onderhoudsmonteur

– Technisch inzicht

– Openstaan voor eventuele cursussen en bijscholingen

– Gedreven werkhouding.

WAT WIJ BIEDEN

– Marktconform salaris

– Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen

– Een gezellige en informele werksfeer

Dagdienst, €13.39 – €16.71 per uur (Full time)

MEER INFORMATIE

CONTACT PERSOON

Tycho van de Coolwijk
tycho@eflexpersoneel.nl
+31653447895