Expeditite Medewerker
Schaijk    38    Transport / logistiek / luchtvaart

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid draagt, of dit nu is voor het bijhouden van het magazijn tot het na brengen van benodigde middelen voor jouw collega’s zodat zij verder kunnen met de klus waar zij mee bezig zijn? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en is ad hoc werken echt jouw stijl?

Dan hebben wij de functie voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gedreven en flexibele magazijnmedewerker. Waarom wordt er flexibiliteit van jou verwacht? Er wordt flexibiliteit verwacht omdat jij zorg draagt voor het verzorgen van de benodigde producten om de klus te kunnen klaren of dit nu is op de zaak(bij jou in het magazijn) of op de klus zelf. Om hiervoor te kunnen zorgen is een van de wensen dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B. Het bezit van rijbewijs B is geen eis maar gezien de omschreven werkzaamheden wordt het erg gewaardeerd als jij hier mee bezig bent indien jij het rijbewijs nog niet in bezit hebt.

Verder herken jij jezelf als zijnde een belangrijke factor het bedrijf waar je werkt.

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich bezighoudt met de winst van groene energie voor particuliere consumenten. Hard groeiend en een bedrijf met ambitie.

GEVRAAGD

  • Flexibele houding
  • Openstaan voor eventuele bijscholing/ behalen van certificaten.
  • Bereid om onderweg te zijn voor het bedrijf

WAT WIJ BIEDEN

  • Marktconform salaris
  • Een functie binnen een gezellig en informeel bedrijf.
  • Mogelijkheid om door te groeien/ontwikkelen binnen het bedrijf

Dagdienst, €10.24 – €12.82 per uur (Full time)

MEER INFORMATIE

CONTACT PERSOON

Tycho van de Coolwijk
tycho@eflexpersoneel.nl
+31653447895