Gedreven commercieel medewerker binnendienst
Oss    40    Overig

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Wij zijn op zoek naar een gedreven commercieel medewerker binnendienst in de regio Den Bosch. In deze veelzijdige baan ben jij de schakel tussen de klant, de accountmanager en de afdeling Sales binnendienst. Je biedt verkoopondersteuning en bent verantwoordelijk voor het opvolgen van binnengekomen salesleads. Dagelijks heb je contact met klanten uit verschillende branches over het productaanbod, offertes en nieuwe orders. Dit doe jij samen met een enthousiast team van tien collega’s op de afdeling Sales binnendienst bij een modern bedrijf met een enorme groeiambitie.

Jouw nieuwe werkgever is een jong en snelgroeiend bedrijf waar mensen zich iedere dag gepassioneerd inzetten voor duurzame energie. Zonnepanelen is momenteel een hot item, want wie is er tegenwoordig niet met het klimaat bezig? Jij en jouw nieuwe collega’s hebben allen dezelfde werkethos, Work hard, play hard! En dit harde werk wordt dan ook goed beloond met mooie bonussen, gezellige vrijdagmiddagborrels en uitdagende teamuitjes.

GEVRAAGD

Je hebt minimaal een mbo-4 diploma of werk- en denkniveau
Jij bent op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan
Je bent een gemakkelijke prater en legt snel contacten
Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
Jij kent geen tegenslagen

WAT WIJ BIEDEN

Je werkt voor een markt die continu in beweging is
Interne opleiding en bijscholing met een mooi opleidingsbudget
Mooie bonussen naar gelang presteren
Heel hard werken, maar ook samen heel hard lachen
Mogelijkheden tot thuiswerk

Dagdienst, €1800 – €2400 per maand (Full time)

MEER INFORMATIE

De verdeling van de functie is ongeveer in te delen als onderstaand:

70% new business
Iedere maand maak jij samen met jouw leidinggevende een plan om jouw doelstellingen vast te leggen. Vervolgens kruip jij de telefoon in totdat je jouw doelen naar tevredenheid hebt behaald. Jij geniet van het contact met nieuwe mensen en de behaalde successen van het binnenhalen van nieuwe orders. Maar, ook op mindere dagen laat jij je niet kennen. 

20% relatiebeheer
Met enige regelmaat onderhoud jij contact met bestaande klanten. Dit om een stukje aftersales in mee te nemen, maar ook om te kijken of er nog net iets meer uit valt te halen. 

10% administratie
Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen agenda en zorgt er dan ook voor dat deze goed gevuld blijft. Je legt contactmomenten vast en maakt nieuwe voorstellen voor klanten.

CONTACT PERSOON

Celine Schokker
celine@eflexpersoneel.nl
+31658943228