Wij zijn E-Flex personeelsdiensten

Met ons merk willen we niet alleen laten zien wat we doen, maar ook hoe en waarom. Dat vertelt veel over onze mentaliteit. Bij E-Flex personeelsdiensten werken mensen die uit hetzelfde – goede – hout gesneden zijn. De pijlers van ons merk zijn onze kernwaarden:

Eerlijk, Energiek, Enthousiast, Efficiënt en Expert

We zijn trots op E-Flex personeelsdiensten en dat mag ook. Wij zijn altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kon. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexkrachten aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die bij het werk passen.

Vanzelfsprekend hebben we daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Onze missie

Doormiddel van een duidelijke, open en transparante communicatie met bedrijven, een samenwerking tot stand brengen waarvan alle partijen kunnen profiteren. Niet alleen het aanbieden van personeel, maar bedrijven ontzien in alle lasten die samen (kunnen) gaan met personeel. Zodat zij hun focus kunnen houden op dat waar zij goed in zijn.

E-Flex verdiept zich daarom in haar personeel. Om de mensen een kans te geven op nieuwe perspectieven. Mensen op een positieve manier stimuleren en weer uitzicht geven op een mooie toekomst. Dit alles doormiddel van het aanbieden van op de persoon geselecteerde vacatures.  Waarbij er synergie optreedt voor bedrijf en individu.

Bekijk vacatures
Medewerkers van E-Flex

Evelyne Groote
Directie

Esther Gielis
Intercedente

Casper Verschure
Intercedent

Nancy Hendriks – van der Walle
Intercedente

Kasia Fuchs
Administratief medewerkster

Terrill Wijnveld
(Stagiair) Intercedent