Het aantal openstaande vacatures is in het tweede kwartaal van 2018 uitgekomen op een nieuw record.
Eind juni telde het CBS in totaal 251.000 openstaande vacatures. Het uitzendbureau is nog steeds de grootse partij die de openstaande vacatures opvullen.
Uitzendbureaus hebben het afgelopen kwartaal meer dan 10.000 nieuwe banen vervuld.

Vooral in de handel ( 4.000 nieuwe vacatures) en de horeca ( 3.000 nieuwe vacatures) is de vraag naar personeel sterk toegenomen.
Ook in de zakelijke dienstverlening, onderwijs en de industrie kwamen er meer vacatures bij ( meer dan 2.000). Alleen in de financiële dienstverlenging was er in het tweede kwartaal sprake van een kleine afname van baan aanbod.

Bedrijven kiezen er nu ook sneller voor om werknemers een vast contract aan te bieden, dit kan te maken met het huidige personeel tekort, maar ook met de economische groei.

Zo hebben wij bij het uitzendbureau E-Flex personeelsdiensten ook nog genoeg vacatures die vervult kunnen worden. Voor de omgeving Veghel en Oss.
In verschillende branches staan er vacatures open. Je kunt bijvoorbeeld vacatures vinden in de techniek, metaal, bouw, logistiek, distributie, productie en administratieve branche.
Er komen elke dag nieuwe vacatures bij op de website van E-Flex Personeelsdiensten.

Er zijn genoeg mensen die niet goed weten naar wat voor baan ze zoeken. Zij hebben bijvoorbeeld al 12 jaar ervaring in de productie maar zijn op zoek naar iets anders.
Bij E-Flex personeelsdiensten gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan om te kijken naar welke functie het beste bij je past. Op basis van onze ervaring en kennis kunnen wij een goede inschatting doen welk werk geschikt voor je is.

Dus ben je nog op zoek naar een baan? In deze tijd van het jaar zit je dan goed! Er is een ruim aanbod aan vacatures waar je uit kunt kiezen.
Neem contact met een van onze collega’s op voor meer informatie.

Of kijk bij onze op de website voor de actuele vacatures: www.e-flexpersoneel.nl

En als je dan toch bezig bent, kijk dan even op onze facebook pagina. https://www.facebook.com/Eflexpersoneel/