De E is overal

Mijn naam is Ralph Kaekebeke (39) en versterk sinds kort het enthousiaste en sterk groeiende team van E-Flex.
Eigenlijk reageerde ik op een vacature die we uit hadden uit staan voor één van onze opdrachtgevers maar werd aangenomen als commercieel medewerker/intercedent voor E-Flex zelf. Zó kan het dus ook! “Ik wil mensen eerst altijd in de ogen kunnen aankijken alvorens ik ze bij een werkgever plaats” vertelde Evelyne, de eigenaresse, mij in het sollicitatiegesprek.  Hiermee hebben we gelijk een belangrijke onderscheidende factor in te pakken. Mijn persoonlijke ervaringen met uitzend- en detacheringsbureaus waren tot op heden namelijk niet allemaal even positief. In sommige gevallen voelde ik mij zelfs een nummer waarbij mijn gegevens (lees: data) belangrijker waren dan de persoon zelf. Mijn kennismaking met E-Flex was juist totaal het tegenover gestelde: oprechte interesse waarin de tijd voor elke kandidaat genomen word en met een open blik en zorg gekeken wordt naar de perfecte match met opdrachtgevers.

Voor mij is dit een nieuw werkveld na negen jaar werkzaam te zijn geweest bij een marketing/promotiebureau en een ervaringsjaar bij Philips op de marketing afdeling. Mijn interesses liggen daarmee ook op commercieel vlak, alhoewel ik de schildersopleiding van Sint Lucas en daarna de Fontys P.T.H. (lerarenopleiding) heb gevolgd. Daarnaast volg ik ook graag de ontwikkelingen binnen de LEAN waarmee ik in mijn ervaringsjaar bij Philips in aanraking kwam. Ik heb daar mijn eerste belt mogen behalen en ben, na een inspirerend symposium ‘Continues Improvement’ op Avans Den Bosch, verder gegaan met de greenbelt. Dit thema leeft momenteel natuurlijk erg binnen het bedrijfsleven, al helemaal in combinatie met het thema ketensamenwerking. Of je nu voor of tegen bent in dezen, denk ik dat het goed is om te weten wat er speelt binnen het bedrijfsleven om opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De E’s van E-Flex 
De eerste drie E’s (eerlijk, energiek en enthousiast) passen mij al, al zeg ik het zelf. Op gebied van Efficiency is er na de eerste weken nog wel wat winst te behalen voor mij, als ik kijk naar de snelheid en daadkracht van mijn vrouwelijke collega’s (-; Daarnaast hoop ik mij ook snel tot professional in dit nieuwe vakgebied te mogen ontwikkelen en daarmee ook de laatste E van Expert aan mijn resumé te mogen toevoegen, liefst nog binnen de 10.000 werkuren van Ericsson.

Op de koffie bij E-Flex Personeeldiensten?
Wil je nader kennis maken, weten wat wij van E-Flex voor je kunnen betekenen op gebied van uitzenden/detacheren/payrollen/werving & selectie óf ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan kom ik graag met je in contact!