Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

We zijn al weer in het jaar 2019 beland. Het nieuwe jaar. Een jaar vol kansen en mogelijkheden.
Weet jij wat je anders gaat doen?  Het nieuwe jaar begint voor veel mensen met verandering. Stoppen met roken, gezonder eten en meer sporten.
Het is belangrijk om goed voor je zelf te zorgen, dus hou dit zeker vast!

Zit jij nog wel op je plek bij je werkgever? Of is het nu toch echt tijd om te switchen van baan?

Van baan wisselen hoeft niet de enige oplossing te zijn om weer plezier in je werk te krijgen. Het is belangrijk om een tijdelijk dip te kunnen onderscheiden van de grotere problemen. Als je denkt dat het probleem tijdelijk is, moet je snel met je leidinggevende om tafel gaan. Vertel hem of haar waar je mee zit. Vaak weten ze namelijk niet precies wat er speelt, terwijl jullie samen wél je takenpakket kunnen veranderen, of naar een oplossing kunnen zoeken.

Zo’n gesprek moet je goed voorbereiden. Bedenk alvast een aantal dingen dat je wilt veranderen aan je werk. Welke taken vind je niet leuk of niet nuttig om te doen? En wat zou je er juist bij willen? Is er een project dat je wilt opstarten? Voor jouw leidinggevende is het natuurlijk ook handig als je kunt duidelijk maken hoe de organisatie van de voorgestelde veranderingen profiteert. Dus denk er goed over na hoe je het gesprek voorbereidt.

Zet de problemen en je kansen bij je huidige werk op een rij. De optelsom bepaalt of je voor jouw carrièredoelen beter bij je huidige baan kunt blijven of dat je op zoek moet naar iets anders.

En als je dan toch op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kijk dan op https://e-flexpersoneel.nl/category/vacatures/ voor onze actuele vacatures.

Onze collega’s van E-Flex Personeelsdiensten staan ook dit jaar weer voor u klaar!