Allround monteur

Uden
Uden   39   Metaal

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Bij onze opdrachtgever werken betrouwbare vakmensen met een grote passie voor techniek. Professionals die hechten aan een hoge kwaliteitsmaatstaf én aan werkplezier. De lijntjes zijn kort én zij staan voor elkaar klaar. Doen wat je belooft, de klant centraal stellen en alles op alles zetten om verwachtingen te overtreffen zijn enkele begrippen die organisatiebreed worden gedragen.

Bij elke klus stel jij samen met je collega’s op kantoor een planning op, zodat duidelijk is wat er van dag tot dag moet gebeuren. Handig voor jou, maar óók voor onze klanten. Want soms is het bij de montage van een splinternieuwe installatie nodig om tijdelijk de productie stil te leggen. Jij zorgt dan ook dat een klant continu op de hoogte is van de status van een project. Ook ben je aanwezig bij de inbedrijfstelling van installaties en machines.

Verder verricht je regelmatig inspecties bij onze klanten. Je maakt een rondje in een fabriek en controleert met behulp van een checklist of de machines en installaties aan de eisen voldoen. Zijn er aanpassingen of reparaties nodig? Dan overleg je met de technische dienst van de klant. Soms ga je daarna meteen aan de slag met de oplossingen die je hebt voorgesteld, soms kom je op een ander moment terug om reparaties te verrichten. Tot slot ben je regelmatig te vinden in onze werkplaats waar je samen met je collega’s geavanceerde machines bouwt.

GEVRAAGD

* Een afgeronde opleiding Mechatronica of soortgelijk, minimaal MBO niveau 3
* Ruime ervaring in de installatie/machine bouw, bij voorkeur in de voedselverwerkende industrie.
* Ervaring met de montage van leidingwerk, tanks, bordessen en appendages.
* kennis van elektrotechniek (pré)
* Ervaring met het lassen van RVS (Pré)
* Bereid om ook projecten te draaien in het buitenland (met overnachtingen)

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.
Een detacheerovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband
Salaris tussen de € 2600,- en € 3000,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring

CONTACT PERSOON

Marinthe Roelofsen
marinthe@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 001014