Customer Service Medewerker

Oss
Oss   40   Administratie

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Bij onze opdrachtgever in Oss zijn wij op zoek naar een Customer service medewerker met planningservaring.

Het succes van onze klanten staat of valt met een zorgenloze import en export van goederen. Dat vraagt op onze terminal om een sterk staaltje planning en een intensieve orderbegeleiding. Gelukkig hoeven we jou niks te vertellen als het gaat om order entry en klantenbinding. Nee, jij vertelt óns wat. Bovendien breng je met jouw verfrissende ideeën dynamiek in het team en til je onze customer service naar een hoger plan.

Dit ga je doen:
Je hebt elke dag contact met onze klanten: internationale bedrijven die via de Europese havens importeren en exporteren. Zij plaatsen bij jou orders voor transport via schip, trein of truck naar en van onze terminal. Dat kan bijvoorbeeld gaan om transport van zeecontainers. Het overpompen van olie uit treinen. Of het lossen en opslaan van granen of recyclingstoffen. Je werkt nauw samen met rederijen, expediteurs en onze buitendienst en planning, en zoekt altijd de efficiëntste en voordeligste oplossingen. Ook zorg je voor een zorgvuldige administratie en facturatie van de orders.
Westerstorm? Of een andere reden voor vertraging? Dan informeer je klanten proactief en los je de problemen op. Wacht even! problemen? Dat zie jij natuurlijk anders: jij denkt in oplossingen en verkoopt mogelijkheden. En je ziet kansen. Zo haal je grote nieuwe klanten binnen en maak je samen met ons werk van de ambities van onze opdrachtgever. Verder uitbreiden en het verschil maken op de Europese markt.

GEVRAAGD

Je hebt een hbo- of mbo+-diploma in de richting van logistiek en bij voorkeur ervaring met intermodaal transport of planning van transporten. Je bent een kei op de pc en bent goed in Nederlands, Engels en Duits. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden: dat je lef hebt. Dat je proactief multinationals durft te bellen om ze als nieuwe klanten binnen te halen. Dat je je collega's inspireert en motiveert. En dat je met plezier én humor het onderste uit de kan haalt om mee te bouwen aan onze organisatie.

GEBODEN

Een verantwoordelijke baan bij een van dé logistieke hotspots van Nederland. Je werkt in een zelfstandig opererend team waar je de vrijheid krijgt om knopen door te hakken. Wij geloven in een intensieve relatie met onze klanten en ketenpartners. Daarom spreek je je contactpersonen niet alleen vanachter je bureau, maar ga je ook geregeld op klantbezoek of ontvang je je klanten op onze terminal. Goed voor je netwerk. En niet te vergeten voor je ontwikkeling en werkplezier.

CONTACT PERSOON

Mark van Nes
Mark@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 001010