Commercieel medewerker – Intercedent

Oss

 

Oss   40   Personeelsdiensten

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Helaas neemt een gewaardeerde collega afscheid om dichter bij huis te gaan werken. Daardoor is er bij E-Flex ruimte voor een nieuwe collega met de functie Intercedent welke zich fulltime (40 uur) voor ons wil inzetten.

GEVRAAGD

Als Intercedent bij E-Flex Personeelsdiensten ben jij het visitekaartje voor onze organisatie. Je komt te werken in een leuk team, met een afwisselende baan, met volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën. In deze functie heb je diverse petten op; commercieel medewerker, people manager én ondernemer tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen en bezoeken van potentiële klanten, je voert gesprekken met bestaande opdrachtgevers en werkzoekenden en weet deze partijen goed op elkaar af te stemmen. Je vergroot ons netwerk door het bezoeken van bijvoorbeeld netwerkorganisaties, beurzen en bedrijfsbezoeken. Je weet commerciële kansen in de markt te verzilveren en op een scherpe en initiatiefrijke wijze weet jij de aandacht van prospects te vervaardigen. Daarnaast voer je door de organisatie noodzakelijk geachte administratie uit, rondom de selectie, de plaatsing, de begeleiding en de contactmomenten met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Je behandelt en verwerkt schriftelijke sollicitaties van werkzoekenden en aanvragen van opdrachtgevers. Je bent een informatiepunt voor uitzendkrachten en opdrachtgevers die met hun vragen en problemen bij jou terecht moeten kunnen.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat uit Oss of directe omgeving die over minimaal MBO+ / HBO werk en denk niveau beschikt. Jij hebt een commerciële achtergrond en je hebt het liefst een aantoonbare ervaring in de branche van de recruitment.
We zijn op zoek naar een collega die het leuk vind om erop uit te trekken en prospects aan ons te binden. Naast bovengenoemde eisen heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je stressbestendig, ben je een goede planner en kun je snel schakelen en organiseren.
Ben je dus ook nog flexibel, resultaat-, en ontzettend klantgericht en communicatief vaardig en representatief, dan willen we je graag als onze nieuwe collega. Het beschikken over een rijbewijs B is een absolute must voor deze functie.

GEBODEN

Kun je je vinden in dit profiel? Dan ontvangen we graag je CV inclusief motivatie. Je kan een mail sturen aan
info@e-flexpersoneel.nl

CONTACT PERSOON

Evelyne Groote
Evelyne@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000993