Financieel Administratief Medewerker

Oss/Veghel

 

Oss/Veghel   32   ADMINISTRATIEF

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

E-Flex blijft groeien!

Wij zijn per direct op zoek naar een (Financieel) Administratief Medewerker die daarnaast ook commerciële werkzaamheden niet uit de weg gaat. Je kan zowel op de vestiging Oss als de vestiging Veghel een grote rol van betekenis hebben. Een afwisselende en uitdagende baan met veel variatie. Dus wie belt ons als eerste?

Als Commercieel Medewerker bij E-Flex Personeelsdiensten ben je het visitekaartje voor de organisatie. Dit betreft een afwisselende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën. In deze functie ben je Commercieel Medewerker, People manager én ondernemer tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen en bezoeken van een aantal bestaande klanten. Je vergroot ons netwerk door het bezoeken van bijvoorbeeld netwerkorganisaties, beurzen en bedrijfsbezoeken.
Daarnaast voer je door de organisatie noodzakelijk geachte administratie uit, rondom de selectie, de plaatsing, de begeleiding en de contactmomenten met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Je behandelt en verwerkt schriftelijke sollicitaties van werkzoekenden en aanvragen van opdrachtgevers. Je bent een informatiepunt voor de uitzendkrachten en opdrachtgevers die met hun vragen en uitdagingen bij jou terecht moeten kunnen.

Daarnaast zullen je werkzaamheden bestaan uit het correct en punctueel verwerken van de loonadministratie en facturatie. We hebben goede geautomatiseerde software systemen welke je bij deze werkzaamheden goed zullen ondersteunen. Van jou vragen we logisch denken, nauwkeurigheid en punctualiteit.
Overige administratieve werkzaamheden zoals bijvoorbeeld de contractadministratie doe je samen met je directe collega van de administratie. Je staat er niet alleen voor; je werkt in een gezellig team waar iedereen elkaar ondersteund waar nodig.

GEVRAAGD

Onze voorkeur gaat uit naar:
- een nieuwe collega die naast zeer goed Nederlands ook de Poolse taal spreekt.
- een persoon met kennis van loonadministratie in een soortgelijke functie
- een persoon welke een nauwkeurige en overzichtelijke werkhouding heeft
- een commerciële tijger
- kandidaten met minimaal MBO werk- en denk niveau
- een collega op korte termijn beschikbaar is voor minimaal 32 uur per week en meteen mee kan op ons kerstuitje !
- iemand voor wie het Microsoft Office Pakket niet vreemd is
- een college die het leuk vindt om te vloggen en te bloggen en die kennis heeft van content creatie op het gebied van social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

Wanneer jij je herkent in bovenstaand profiel dan zien we graag je motivatie met CV tegemoet op info@e-flexpersoneel.nl

GEBODEN

een salaris conform NBBU cao met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, telefoon en diverse uitjes met het team.

CONTACT PERSOON

Nathalie Desserjer
Nathalie@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000987