Commercieel medewerker binnendienst

Gemeente Oss
Gemeente Oss   38   Administratie

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met een passie voor techniek.

Onze opdrachtgever levert, zowel particulier als aan zakelijke klanten, hoogwaardige zonweringsproducten aan consumenten voor de Nederlandse en Belgische markt. Deze jonge, dynamische, toffe en snelgroeiende organisatie verkoopt, levert en installeert naast kwalitatieve zonweringsproducten ook serre's en veranda's.

In deze fulltime functie ben je het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje voor de organisatie. Je verkoopt een breed assortiment. Samen met collega's werk je aan de gezamenlijke orderporefeuille. Je beantwoord telefoon en mail van klanten, stelt offertes op, voorziet klanten van technische adviezen, verwerkt orders en services en maakt daarnaast deel uit van het salesteam van de showroom; een diverse functie voor commerciele toppers met een passie voor techniek. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om, in overleg met je leidinggevende, aan eigen projecten te werken.

Klantgericht, empathisch, klantvriendelijk en servicegericht zijn kernwoorden die op jouw van toepassing zijn. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor.

GEVRAAGD

* HBO werk en denk niveau
* 2+ jaar ervaring in een commerciële functie
* Technisch inzicht
* Je kunt je goed inleven in de wensen van de klant
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
* Affiniteit met online kopen en verkopen van producten
* Klant gericht

GEBODEN

Een uitdagende en afwisselende baan binnen een prettige werkomgeving
Marktconform salaris
38 uur per week, verdeeld over 5 dagen waarvan 1 zaterdag.
Informele werksfeer met toffe collega's

CONTACT PERSOON

Marinthe Roelofsen
marinthe@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000978