Promotiemedewerker/schoonmaakmedewerker (M/V)

Amsterdam

 

Amsterdam   10   SCHOONMAAK

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie werk je tijdens koningsdag als promotiemedewerker/schoonmaker. Je zorgt er samen met je team voor dat mensen geinformeerd worden, de binnenstad schoongehouden wordt en er flink feest gevierd kan worden. Uiteraard ben jij aan het werk!

GEVRAAGD

Tijdens deze dag ga je in kleine groepjes en/of zelfstandig op diverse locaties in Amsterdam aan het werk:

De werkzaamheden welke hier uitgevoerd gaan worden zijn o.a. het schoonhouden doormiddel van prikken, het informeren van de burger en het uitdelen van afval zakken, het schoonhouden doormiddel van prikken en het ledigen van de waste bins, kliko's en alle gemeentelijke afvalbakken, 500 dubbele waste bins, 700 kliko's en alle gemeentelijke afvalbakken op de routes van de extra geplaatste bakken te ledigen. Er zullen voormannen rondlopen ter controle of voor vragen. Er bestaat dus kans dat er fysiek zware werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.
Werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 10:00 uur tot 24:00 uur. Afhankelijk op welke functie/plek je ingedeeld wordt.

Er wordt zorggedragen voor T-shirts, desgewenst mag je jezelf ook een beetje opvrolijken met schmink. Het is de bedoeling dat je de werkzaamheden goed verricht, maar dat je ook een vrolijke uitstraling richting het publiek hebt.

Gevraagd word een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

GEBODEN

19 euro per uur (kom langs of neem contact op voor de voorwaarden)
Reiskostenvergoeding
Feestelijke omgeving
Kans op vaker dit soort werkzaamheden.

CONTACT PERSOON

Mark van Nes
Mark@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000938