Allround webshop medewerker

Oss

 

Oss   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever in Oss zijn we opzoek naar een allround webshop medewerker. Onze opdrachtgever is werkzaam in de meubelindustrie.
Voor de on- en offline activiteiten van de webshop zijn wij opzoek naar een gemotiveerde medewerker die het ook leuk vind om mee te denken over toekomstige ontwikkelingen van de webshop. Je bent dagelijks bezig zijn met het verbeteren van de fysieke en digitale commerciële activiteiten van het bedrijf.

Ben jij een creatief iemand die barst van de ideeën om een online identiteit te creëren voor een jong bedrijf? Geniet jij van ervan om vrijheid te hebben in taken ter bevordering van sales, marketing en interne processen? Wil jij een verschil kunnen maken met de taken die je uitvoert en hier op korte termijn de impact van zien? Naar zo iemand zijn wij op zoek. Dagelijks vinden vele klanten de weg naar de webshop en showroom. Als team moet je er voor zorgen dat de bezoekers het bedrijf weten te vinden, men kan vinden wat men zoekt op de site, en gedurende het aankoop proces goed geadviseerd en geïnformeerd wordt. Hiervoor wordt je ondersteund door de afdelingen productie en logistiek zodat je kunt focussen op de huidige en toekomstige klanten. Je mailt, belt en chat met klanten, je ontvangt de offliners in de showroom en je post via de social kanalen. Salaris in overleg.

GEVRAAGD

Wij zoeken een gedreven, commerciële duizendpoot met feeling voor online activiteiten, die goed overweg kan met verschillende software pakketten. Je werkt en denkt op MBO+/HBO niveau en hebt goede communicatieve skills. Feeling voor interieur, webshop ervaring en kennis van SEO/SEA zijn een pre.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving!

CONTACT PERSOON

Esther Gielis
esther@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000920