Lasser TIG

Oss

 

Oss   40   Metaal

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ter versterking van het team van ons opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste TIG lasser. Het bedrijf is meer dan 60 jaar gespecialiseerd in de vervaardiging van producten uit dun staalplaat en licht constructiewerk op specificatie van de klant. Ze maken zowel deelproducten voor verdere verwerking, als compleet afgewerkte producten inclusief poedercoating en verpakking. Daarnaast beschikken ze over de meest essentiële plaatbewerkingsprocessen en hebben diverse lastechnieken in huis.

Als TIG lasser in het team van onze opdrachtgever behoort het lassen en afwerken van RVS geslepen materiaal tot je belangrijkste werkzaamheden. Daarnaast ben je bereid om ook andere disciplines binnen het bedrijf – zoals afmonteren, zagen, kanten en boren – beter te leren kennen en uit te voeren.

Salaris is in overleg

GEVRAAGD

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste TIG lasser, die bekend is met dun plaatwerk in RVS, aluminium en staal. Je hebt bij voorkeur minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en bent in staat om zelfstandig te werken. Je hecht veel waarde aan een hoog afwerkingsniveau. Ben je gemotiveerd om samen met je directe collega's aan iets moois te werken? Vind je het een uitdaging om het gehele productietraject van A t/m Z in mee te begeleiden? Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift? Dan pas je prima bij dit team!

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Ralph Kaekebeke
ralph@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000814