Commercieel Medewerker Intercedent

Oss

 

Oss   32   COMMERCIEEL 

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

E-Flex blijft groeien! Met een nieuwe vestigiing in Veghel komen we handen tekort in de vestiging in Oss.
Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker / Intercedent voor (32-40 uur). Je komt te werken in de vestiging in Oss.

Functie omschrijving:
Als Commercieel Medewerker bij E-Flex Personeelsdiensten ben je het visitekaartje voor de organisatie. Dit betreft een afwisselende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ideeën. In deze functie ben je Commercieel Medewerker, people manager én ondernemer tegelijk. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen en bezoeken van potentiële klanten, je voert gesprekken met bestaande opdrachtgevers en werkzoekenden en weet deze partijen goed op elkaar af te stemmen. Je vergroot ons netwerk door het bezoeken van bijvoorbeeld netwerkorganisaties, beurzen en bedrijfsbezoeken. Je weet commerciële kansen in de markt te verzilveren en op een scherpe en initiatiefrijke wijze weet jij de aandacht van prospects te vervaardigen. Daarnaast voer je door de organisatie noodzakelijk geachte administratie uit, rondom de selectie, de plaatsing, de begeleiding en de contactmomenten met uitzendkrachten en opdrachtgevers. Je behandelt en verwerkt schriftelijke sollicitaties van werkzoekenden en aanvragen opdrachtgevers.Je bent een informatiepunt voor uitzendkrachten en opdrachtgevers die met hun vragen en problemen bij jou terecht moeten kunnen.

Salaris is in overleg.

GEVRAAGD

Functie-eisen:
Voor deze functie zoeken we een kandidaat uit Oss of directe omgeving die over minimaal
MBO+-HBO werk en denk niveau beschikt. Jij hebt een commerciële achtergrond en je hebt aantoonbare ervaring in de uitzendbranche.
We zijn op zoek naar een collega die het leuk vind om erop uit te trekken en prospects aan ons te binden. Naast bovengenoemde eisen heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je stressbestendig, ben je een goede planner en kun je organiseren. Je bent flexibel, resultaat-, en ontzettend klantgericht. Ook ben je communicatief vaardig en representatief. Het beschikken over een rijbewijs B is een absolute must voor deze functie.

GEBODEN

Een afwisselende baan in een prettige werkomgeving!

CONTACT PERSOON

Evelyne Groote
Evelyne@e-flexpersoneel.nl