Werkplaatschef

Tilburg

 

Tilburg   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor een van onze opdrachtgevers werkzaam in de automotive industrie, zijn wij opzoek naar een werkplaatschef. Als werkplaatschef leidt je de werkplaats alsof het je eigen bedrijf is. Je bent direct verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de monteurs in de werkplaats. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de receptie en los je eventuele klachten op. Ook vind je het niet erg om mee te sleutelen en assisteer je de serviceadviseurs op de receptie wanneer dat nodig is. Je hebt oog voor commerciële kansen op de werkvloer en weet deze te benutten. Jouw streven is om met een hoge klanttevredenheid een mooie omzet te behalen.

Als werkplaatschef heb je een afgeronde mbo of hbo opleiding in de autotechniek. Jouw kwaliteiten liggen op zowel auto technisch als op leidinggevend gebied. Je deelt je kennis met collega monteurs en je weet enthousiasme en collegialiteit over te brengen op het werkplaatsteam, waardoor je samen optimale resultaten behaald. Tevens heb jij een commerciële instelling, een hands-on mentaliteit en ben je zeer servicegericht/klantvriendelijk. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Salaris is in overleg.

GEVRAAGD

- Afgeronde MBO of HBO opleiding in de autotechniek
- Ervaring met leidinggeven
- Je bent kwaliteitsbewust en werkt met precisie
- Je kunt goed tegen tijdsdruk en bent flexibel
- Je bent woonachtig in Tilburg of omgeving
- Je bent fulltime beschikbaar

GEBODEN

Een afwisselende, verantwoordelijk functie binneen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat. Afhankelijk van leeftijd en ervaring met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

CONTACT PERSOON

Mark van Nes
Mark@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000568