Opperman

Omgeving Tilburg
Omgeving Tilburg   40   Groenvoorziening

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Opperman. Binnen het bedrijf worden een groot deel van de werkzaamheden met een uitgebreid en modern machinepark uitgevoerd. Ze zijn nu op zoek naar een collega die de functie van tractorchauffeur op een enthousiaste en vakbekwame wijze kan invullen. Vind je het een uitdaging om kwaliteit te kunnen leveren? Neem dan contact met ons op.

Steek jij graag de handen uit de mouwen, vind je het leuk om in team verband te werken en zou je meer willen leren over een bepaald vakgebied? Dan zit je bij onze opdrachtgever goed! Zij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige opperman die we in de omgeving van Tilburg en Breda kunnen inzetten.

Als opperman ben je van grote waarde. Je assisteert een stratenmaker of andere collega in zijn/haar werkzaamheden. Je kan hierbij denken aan het klaarleggen van benodigde materialen, aanreiken en sorteren van hulpmiddelen en materialen en het verrichten van grondwerkzaamheden ter ondersteuning van een kraanmachinist.

GEVRAAGD

-Je bent in het bezit van VCA en ‘veilig werken langs de weg” of bereid deze alsnog te behalen.
-Je bent in staat om in teamverband te werken.
-Je bent gemotiveerd en gedreven om kwaliteit te leveren.
-Je bent in het bezit van een rijbewijs.

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werksfeer.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000335