Medewerker Groenvoorziening

Omgeving 's-Hertogenbosch
Omgeving 's-Hertogenbosch   40   Groenvoorziening

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medewerkers Groenvoorziening . Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen, Sport, Infra, Transport, Sloop, Sanering en Op & Overslag is. Zij zijn een sociale partner die kwaliteit leveren. Ze beschikken over ruim 120 intern en extern opgeleide vakmensen en over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor zij in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen. Onze opdrachtgever verzorgt de buitenruimte integraal. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud!

Werk je graag in de buitenlucht, heb je groene vingers en heb je ervaring op het gebied van groenvoorziening? Stuur dan snel een reactie naar ons! Wij zijn namelijk op zoek naar meerdere medewerkers groenvoorziening. Na het seizoen zijn er voldoende werkzaamheden voorhanden zodat je het hele jaar aan het werk kan blijven bij onze opdrachtgever.

Je bent verantwoordelijk voor aanleg en onderhoud van groen in de openbare ruimte. Je kan hierbij denken aan (ver)plant- en snoeiwerkzaamheden, knippen van hagen. bijmaaien, bladruimen en reguliere onderhoudswerkzaamheden.
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het groot groen.

GEVRAAGD

-MBO werk- en denkniveau verkregen door werkervaring en/of opleiding. (medewerker buitenruimte, medewerker groen en cultuurtechniek en/of vakbekwaam medewerker groenvoorzieningen).
-Plantenkennis is een pré.
-Je bent in het bezit van geldige certificaten ‘VCA’ en ‘Veilig werken langs de weg’, dan wel ben je bereid deze alsnog te behalen.
-Je beschikt over relevante werkervaring.
-Je bent in het bezit van rijbewijs B.

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000333