Technisch Tekenaar/ Werkvoorbereider

Omgeving Veghel

 

Omgeving Veghel   40   INSTALLATIETECHNIEK

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar/ Werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is op zoek naar een rots in de branding, die in de hectiek van de bouwwereld de rust bewaart om een project tot in de puntjes voor te bereiden.
Vanaf schetsen, een technische omschrijving en meerwerklijsten tot aan prefab-tekeningen, wanduitslagen en materiaalstaten toe.
Iemand die de praktijk begrijpt en dit kan vertalen naar een werkend ontwerp. Natuurlijk bezit je de relevante kennis op het gebied van loodgieterswerk, CV en MV, maar draai je ook niet je hand om voor de nieuwste technieken.
Het bedrijf is met name actief in de woningbouw (project + particulier), renovatie en kleine utiliteit. Voor een project van 100+ woningen draaien zij hun hand niet om. Daarnaast zijn we gecertificeerd in de nieuwste duurzame technieken en zien zij
zichzelf als voorloper in de grondgebonden warmtepompsystemen.
Functie omschrijving:
-Technisch ontwerpen en uittekenen van installaties m.b.t. riool, water, gas, CV, MV en duurzame technieken tot op het niveau van prefab-tekeningen, inregelstaten en materiaalstaten aan toe.
-Communicatie met aannemers en particuliere klanten
-Aansturen van monteurs in geval van technische vragen
-Het meedenken in het steeds verder optimaliseren van het prefab-proces
-Detecteren van meerwerk en eventueel offreren

Als technisch tekenaar kom je in een team van 6 directe collega's die alles voorbereiden voor een groep van 40 monteurs, binnen de cultuur van een familiebedrijf, waarbij alle deuren altijd open staan en stropdassen verboden zijn.
Ben jij die rots in de branding waarop iedereen vanaf de klant tot en met de monteur kan rekenen, stuur dan vandaag nog je sollicitatie.

GEVRAAGD

– Een opleiding MTS installatietechniek
– Relevante werkervaring
– Nederlands sprekend
– Ervaring met autocad 2018

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000279