Accountmanager Business Development

Uden

 

Uden   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Accountmanager Business Development. Als Accountmanager bij onze opdrachtgever onderhoud en ontwikkel je relaties met prospect en klanten. Je geeft uitvoering aan je business development plan waarbij je je netwerk inzet en verder uitbouwt. Samen met de Leaseadviseur (binnendienst) signaleer je en benut je kansen. Je bent een volwassen gesprekspartner voor de MKB ondernemers in de regio. Je hebt affiniteit met mobiliteit en zakelijke dienstverlening. De ideale kandidaat woont in de regio Eindhoven-Uden-Den Bosch.

Jouw dag:
Je start je dag met kop koffie en een kort overleg met je Leaseadviseur. Hierna rijdt je naar een kennismakingsgesprek met een ondernemer die je hebt ontmoet bij de businessclub. Aansluitend heb je een afspraak met een vestigingsmanager welke een leasedeal voor een prospect met je wil voorbereiden. Daarna werk je je bezoekrapporten bij en informeert je binnendienst collega over de te plannen acties. In de middag spreek je een ondernemer over jouw samenwerkingsvoorstel. Je sluit de dag af met een bijeenkomst van een regionale ondernemersclub.

GEVRAAGD

Als Accountmanager ben je, samen met je collega Leaseadviseur en het Commerciële team, verantwoordelijk voor het uitbouwen van het netwerk en de portefeuille van onze opdrachtgever. Je bent een volwassen professional met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol binnen de zakelijke dienstverlening en hebt affiniteit met mobiliteit. Daarnaast heb je een commerciële of economische opleiding afgerond op HBO-niveau. Je ontwikkelt en versterkt je netwerk, signaleert kansen en weet deze te vertalen naar oplossingen. Je bent sociaal, commercieel creatief en hebt een groot empathisch vermogen. De Accountmanager is in staat om deuren te openen en kansen te benutten. Kennis hebben van Autoleasing op VNA-1 niveau is zeker een pre.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000209