CRM / E-mail Marketeer

Uden

 

Uden   24   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CRM Marketeer. Weet jij feilloos welke boodschap relevant is voor welke klant? Overtuig jij de klant? Ben jij dé dataspecialist die op basis van de juiste analyses relevante content kan ontwikkelen? Dan ben jij de CRM marketeer die wij zoeken!

Zo zien zij (CRM) Marketing
Spam! Daar zit niemand op te wachten. Zij geloven dat als je relevant communiceert naar je (potentiële) klant, je niet alleen meer conversies en retentie kunt behalen, maar ook kan werken aan loyaliteit en klanttevredenheid. Dat zijn direct de pijlers van hun marketingbeleid. Daarom zetten ze met een nieuwe CRM tool en een nieuwe website de klant maximaal centraal. Interessante ontwikkelingen met mooie vooruitzichten die ze veel energie geven. Hiervoor zoeken ze een CRM / Data / E-mail Marketeer die hier in wil vastbijten om er alles uit te halen. Ze staan aan het begin van dit proces, dus je kunt hier ook veel invloed op uitoefenen. Zij werken in hun team niet met pure specialisten, maar met bepaalde focusgebieden. Dat vraagt dat je ook de rest van (online) marketing snapt, zodat jullie elkaar kunnen versterken en je een spilfunctie kunt innemen in het communicatieplan.

Dit is jouw functie
In deze functie is hun softwareprogramma voor klantcontact jouw speeltuin. Je duikt erin en spot en benut kansen. Daarbij analyseer je gedragsdata van onze websites en smeed je een relevante boodschap voor de klanten. Je maakt klantprofielen en segmentaties om onze marketingactiviteiten effectiever en relevanter te maken. Samen met je collega van DTP zorg je voor een verleidelijke eDM. Door analyse en A/B testen ga je iedere keer voor betere resultaten. Je identificeert groeikansen en adviseert over interessante doelgroepen. Daarbij verlies je het bredere (online) marketing plaatje niet uit het oog. Je bepaalt scenario’s en regels, zodat we cross-channel personalisaties en marketingacties in kunt zetten, waarbij we continu proberen te denken vanuit de klant. Bovendien verbeter je onze datakwaliteit. Je levert vanuit jouw rol input aan het team en hebt natuurlijk ook eigen doelstellingen.

GEVRAAGD

Als CRM / E-mail Marketeer bij onze opdrachtgever beschik je over een afgeronde relevante HBO opleiding en heb je minimaal twee jaar ervaring in een Online Marketing rol met als focus CRM. Daarbij heb je ervaring met segmentatie en personalisatie. Bij voorkeur heb je die ervaring opgedaan in een commerciële B2C organisatie, bijvoorbeeld in de automotive of retail. Je bent klantgericht, nauwkeurig, analytisch en commercieel. Leren en optimaliseren zitten in je aard, omdat je graag data gedreven werkt. Je kunt goed zelfstandig werken, grijpt het initiatief en gaat met je team voor resultaat. Je levert vanuit jouw focusgebied zowel strategisch, tactisch en operationeel een waardevolle bijdrage aan het team.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000207