Projectleider Infra en Cultuurtechniek

Tilburg

 

Tilburg   40   TECHNISCH

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Projectleider Infra en Cultuurtechniek. Wij zoeken met nadruk een projectleider die naast het aansturen op hoofdlijnen ook in staat is om de medewerkers, indien nodig, op detailniveau aan te sturen en te begeleiden.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van projecten op het gebied van civiel- en cultuurtechniek. Vanuit je standplaats in Tilburg werk je in teamverband aan (middel)grote werken voor diverse opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld voor gemeenten, defensie of de provincie. Het aansturen en begeleiden van de medewerkers vormt daarin een belangrijke rol. De projectleider die zij zoeken beschikt dan ook over goede leidinggevende en communicatieve eigenschappen. Naast aansturing en begeleiding bestaan de werkzaamheden onder andere uit het opstellen van een efficiënte uitvoeringsplanning, signaleren van afwijkingen en administratieve taken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van projectgebonden facturen. Het analyseren van resultaten om vervolgens een verbetertraject uit te kunnen zetten is een belangrijk aspect binnen de functie.
Je treed op als vertegenwoordiger van het bedrijf bij de opdrachtgever en binnen bouwvergaderingen. Daarnaast wordt van je verwacht dat je oog voor veiligheid, gezondheid en milieu, alsmede voor productie, kosten en kwaliteit, hebt.

GEVRAAGD

- Werk- en denkniveau verkregen door werkervaring en/of opleiding.
- Kennis en ervaring in de civiele sector, bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
- Goede leidinggevende en communicatieve eigenschappen, proactieve houding en initiatief durven nemen.
- In staat zijn medewerkers te coachen en het houden van functioneringsgesprekken.
- Nauwkeurige instelling, zelfstandig werkend en geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en stress bestendig.
- Goede kennis van de RAW systematiek en affiniteit met UAV-GC contracten.
- Een resultaatsgerichte houding, creatief in het bedenken van praktische oplossingen, zowel in de voorbereidings- als uitvoeringsfase.

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000194