Monteur Safety and Security

Veghel
Veghel   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Als Monteur Safety & Security werk je in een goede sfeer met een team van collega’s aan het installeren van S&S installaties. Je hebt affiniteit met ICT en netwerkinfrastructuren. Je functie bij het bedrijf wordt gekenmerkt door ondernemerschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie, empowerment en solidariteit. Jij gaat werken als specialist op het gebied van Safety (brand- en ontruimingsinstallaties) en Security (inbraakinstallaties, toegangs- en camerasystemen) van het bedrijf. Je gaat je bezig houden met het aanleggen, installeren en programmeren van diverse beveiligingssystemen. Hierbij krijg je te maken met projecten die qua grootte en complexiteit uiteenlopen. Je werkt bij het bedrijf zowel zelfstandig als in teamverband. Je onderhoudt contact met de klant en het projectteam en houdt toezicht op de kwaliteit van de installatie. Het bijhouden van revisietekeningen en relevante projectdocumentatie alsmede het bestellen van materialen behoort ook tot je taken.

Salaris is in overleg.

GEVRAAGD

– Een MBO-E niveau 4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met minimaal MBV en kennis van netwerken.
– Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
– Je bent van nature een techneut op de hoogte van de hedendaagse technieken.
– Je bent bereid tot het volgen van verdere opleidingen/trainingen om je kennis up-to-date te houden.
– Belangrijk is dat je een flexibele, gemotiveerde instelling hebt, klantvriendelijk bent en over goede contactuele eigenschappen beschikt.
– Bereidheid om mee te draaien in de consignatiedienst.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
– De kernwaarden van het bedrijf; ondernemerschap, verantwoordelijkheid, transparantie, klantgerichtheid en vertrouwen zijn ook jouw kernwaarden.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving

CONTACT PERSOON

Nathalie Desserjer
Nathalie@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000183