Accountmanager Zakelijke Markt

Omgeving Nijmegen

 

Omgeving Nijmegen   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt. Als Accountmanager voor de zakelijke markt bij onze opdrachtgever werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste man of vrouw met automotive ervaring die, samen met het team, onze klanten een 9+ ervaring gaat bezorgen.

Dit is jouw functie:
De doelgroep bestaat uit bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf met wagenparken van 2 tot 100 auto’s, in zowel personen- als lichte bedrijfswagens. Door actieve en gestructureerde marktbewerking onderzoek je de behoeften van de klanten en/of prospects. Hierbij adviseer je hen op het brede vlak van "one stop shopping" in complete mobiliteit met als doel omzet realiseren in de verkoop van personen- en bedrijfsauto’s, verhuur, leasing, onderhoud, financiering, verzekering en schadereparaties. Je hebt een dienstverlenende instelling zowel in- als extern en je weet de klant en/of prospect op gedegen en servicegerichte wijze blijvend te binden aan onze opdrachtgever.

-Je kerntaak is het genereren van New Business en het aanbieden en uitbouwen van de complete dienstverlening.
-Het signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt.
-Het maximaal benutten van commercieel potentieel bij prospects.
-Het voeren van adviesgesprekken op DMU niveau.
-Proactief een duidelijke dienstverlening leveren: Afspraak is afspraak.

GEVRAAGD

Een lid van het team is dienstbaar en verantwoordelijk. Je neemt initiatief, leert snel en past je snel aan in een sterk veranderende omgeving. Je speelt optimaal in op klantbehoeften en op basis hiervan sluit je de deal.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je een enthousiast en communicatief persoon met een commerciële HBO opleiding, welke ervaring heeft met (koude) acquisitie in een commerciële buitendienstfunctie. Kennis en ervaring in Autolease is een hierbij een pre.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000181