Accountmanager Fleetsales

Uden
Uden   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Accountmanager Fleetsales. Als Accountmanager Fleetsales (fulltime) bij onze opdrachtgever werk je in een snelgroeiend en ondernemend familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste accountmanager, samen met het TEAM, voor de optimale klantbeleving gaat.

Jouw werkzaamheden
De doelgroep bestaat uit bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf met wagenparken van 2 tot 100 auto’s, in zowel personen- als lichte bedrijfswagens. Door actieve en gestructureerde marktbewerking onderzoek je de behoeften van onze klanten en/of prospects. Hierbij adviseer je hen op het brede vlak op gebied van complete mobiliteit om de klant maximaal in alle vraagstukken te voorzien.

Je werkzaamheden bestaan uit:

Het genereren van new business, het aanbieden en uitbouwen van de complete dienstverlening van onze opdrachtgever;
Het signaleren en inspelen van trends en kansen in de markt;
Het maximaal benutten van commerciële kansen bij prospects;
Het voeren van adviesgesprekken op strategisch niveau;

GEVRAAGD

In deze zelfstandige rol is het belangrijk dat je van nature een ondernemersmentaliteit hebt. Je bent een gesprekspartner die op alle niveaus kan schakelen en je hebt prettige communicatieve vaardigheden. Je hebt een HBO werk en denkniveau en minimaal 3 relevante werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Kennis en ervaring in autolease is hierbij een pré.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000181