Marketing Communicatie Manager

Uden

 

Uden   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Marketing Communicatie Manager. Word jij ook zo enthousiast van leads genereren, gave campagnes bedenken en sparren met andere managers? Als Marketing Communicatie Manager bij onze opdrachtgever blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, ben je eindverantwoordelijk voor het bewaken en beheren van alle marketing communicatie uitingen, zorg je voor de juiste mix van mediakanalen en houd je je dagelijks bezig met de huisstijl, het budget en je collega’s.

Zo zien zij de Marketing Communicatie Manager:
Met 26 werkzame bv’s die behoren tot onze opdrachtgever, is geen dag hetzelfde. Verdeeld in drie divisies; de dealerbedrijven, de schadebedrijven en de lease- en verhuurbedrijven. De huisstijl zijn voor alle bedrijven hetzelfde, maar de invulling per divisie is anders. Elke manager heeft zijn eigen koers per divisie en is eindverantwoordelijk voor zijn omzet/budget. Alle bedrijven hebben maar een doel; tevreden klanten creëren voor het leven! Maar de eerste en belangrijkste kennismaking vindt vaak online plaats; door middel van websites, social media en andere invloedrijke kanalen.

Dit is jouw functie
In deze functie als Marketing Communicatie Manager bewaak en beheer je samen met je twee collega’s de volledige marketing communicatie strategie van alle bovengenoemde divisies. Als ervaren marketeer ben jij het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor alle managers (en directie) en zorg je voor volledige en juiste rapportages. Voor de merken van onze opdrachtgever heb je korte lijnen met de brandmanagers en de reclamebureaus van de merken en vertaal je landelijke acties door naar regionaal. Voor de verschillende divisies bedenk en ontwikkel je campagnes om zo steeds met iets nieuws te komen om de consument te blijven bereiken met jouw boodschap. Maar ook om de naamsbekendheid van de verschillende divisies te vergroten. Daarbij geef je duidelijke instructies en leiding aan je directe marketing collega’s op content/online en DTP-gebied. Tevens ben je beheerder van het sponsorbeleid en algeheel eindverantwoordelijk voor alles wat de deur uit gaat!

GEVRAAGD

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau heb je ruime expertise op gebied van (online) marketing.
- Je beschikt over een uitgebreid zakelijk netwerk en hebt kennis van en ervaring met online marketing tools, rapportage & project management en hebt een eigen stijl in leidinggeven.
- Voor jou staat kwaliteit bovenaan en je bent op de hoogte van de nieuwste technieken.
- Je bent stressbestendig, analytisch, zelfstandig, accuraat en communicatief vaardig.
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
- Je bent een enthousiaste leider, inspirator en echte teamplayer die bij eventuele beren op de weg, probleemoplossend en kwaliteitsgericht te werk gaat.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000180