Verkoopadviseur

Omgeving Veghel
Omgeving Veghel   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur.Krijg jij ook zo’n kick van het verkopen van auto’s? Als Verkoopadviseur bij onze opdrachtgever in Den Bosch heb je als hoofdtaak het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s door proactief en succesvol klanten te adviseren en assisteren bij hun aankoop.

Jouw dag:
Na een kop koffie met je collega’s, begin je de dag achter de computer. Je kijkt in je mailbox of er nog nieuwe leads zijn binnengekomen en die pak je op. Niet veel later komt de eerste klant de showroom binnen, die jij natuurlijk proactief benadert en adviseert over de auto die zij op het oog hebben. Je stelt een offerte op en bespreekt deze met de klant. Is de klant enthousiast? Dan zorg je voor een koopcontract en dat de auto volgens afspraak wordt klaargemaakt. Na de middag heb je een aflevering van een nieuwe auto gepland. Hier maak je een feestje van! Vervolgens maak je foto’s van nieuwe occasions. Je vindt het leuk om te zorgen dat de auto’s zowel in de showroom als online perfect worden gepresenteerd, omdat je begrijpt dat dit de meeste leads oplevert.

GEVRAAGD

– Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding als verkoopadviseur en heb je minimaal 3 jaar ervaring in de autobranche. – Vanzelfsprekend kun jij goed overweg met Microsoft Office en diverse internetapplicaties.
– Je bent service- en klantgericht, kunt je inleven en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht.
– Je krijgt energie van tevreden klanten en kunt extra gas geven om resultaten te behalen.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000178