Receptioniste/ Administratieve medew.

Nijmegen

 

Nijmegen   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Service Advisor. Als Service Advisor (fulltime) functioneer jij als eerste aanspreekpunt voor de klant en verwerkt de vragen van klanten administratief in werkopdrachten. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkopdrachten worden verwerkt in de planning voor de werkplaats.

Jouw dag bij onze opdrachtgever:
Je start de dag met een kop koffie met je collega’s. De eerste klant komt binnen lopen, hij komt zijn auto brengen voor een apk en een kleine beurt. Samen met hem bespreek je, dat wanneer er opvallende dingen uitkomen, jij hem hierover telefonisch informeert. Even later verwerk je een garantieclaim en zorg je ervoor dat deze gefactureerd wordt. Ondertussen beantwoord je telefoontjes van klanten. De klant van die ochtend bel je op omdat is opgevallen dat de remblokken van zijn auto aan vervanging toe zijn, samen met de klant bespreek je dat deze vervangen worden. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de orders voor de volgende dag klaarliggen, zodat de monteurs de volgende dag een goede start kunnen maken.

GEVRAAGD

- Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.
- Heb je minimaal 2-4 jaar werkervaring in de autobranche.
- Je bent service- en klantgericht en hebt een dienstverlenende instelling.
- Je krijgt energie van tevreden klanten en voelt je hier verantwoordelijk voor.
- Bij eventuele beren op de weg, bekijk je de situatie en ga je probleemoplossend en kwaliteitsgericht te werk.
- Je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Je hebt een bovenmatig technisch en commercieel inzicht. Hierdoor kun je je goed inleven in de wensen van de klant en weet je hier flexibel op in te spelen!

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000177