Vestigingsmanager Autoherstel

Oss

 

Oss   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager Autoherstel. Stuur jij een TEAM graag aan? Haal jij het beste uit het bedrijf? Als Vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor jouw vestiging. Je hebt als hoofdtaak om een optimaal bedrijfsresultaat te realiseren en klanten enthousiast te maken. Je zorgt voor het aansturen, begeleiden en coachen van jouw medewerkers. Daarnaast zie je er uiteraard op toe dat de schades kwalitatief goed worden hersteld. Tevens zorg je voor de correcte administratie afwikkeling conform de afspraken met onze opdrachtgevers. In jouw rol heb je oprechte interesse in mensen en uitstekende leidinggevende, commerciële en operationele vaardigheden.

GEVRAAGD

- Je beschijt over HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij ervaring in de autoschadeherstelbranche een vereiste is.
- Je weet als People manager hoe je een team kunt aansturen, motiveren en stimuleren om samen de gestelde doelen te behalen. – Samen met jouw team streef je voortdurend verbeteringen na, niet alleen binnen jouw vestiging maar bijvoorbeeld ook in samenwerking met collega’s uit de groep en leveranciers. Tevens ben je een lokaal ondernemer die kansen ziet en ze weet te verzilveren.
- Je weet wat er speelt in de regio en vindt het leuk zo nu en dan een zakelijk evenement te bezoeken.
- Vanzelfsprekend ben je analytisch, nauwkeurig, klantgericht, flexibel en weet je de bepaalde visie op je eigen ondernemende manier te vertalen naar concrete acties.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000167