Leaseadviseur Binnendienst

Uden

 

Uden   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Leaseadviseur Binnendienst. Als Leaseadviseur Binnendienst bij onze opdrachtgever werk je in een snelgroeiend en slagvaardig familiebedrijf. Voor deze functie zoeken we een commerciële, enthousiaste adviseur met autolease ervaring die, samen met het TEAM, de klanten een 9+ ervaring gaat bezorgen. Onze opdrachtgever is een regionale, merkonafhankelijke autoleasemaatschappij die met een vloot van ruim 1.800 voertuigen mobiliteit voor haar relaties verzorgd.

Dit is jouw functie
Als Leaseadviseur ben je het aanspreekpunt voor relaties en berijders. Je bent, samen met je vaste accountmanager en andere collega’s, verantwoordelijk voor het uitvoeren van het commerciële plan en een vlekkeloze uitvoering van de dienstverlening. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het onderhouden van contacten, adviseren, offreren en contracteren. Je bewaakt de gemaakte afspraken en bent scherp op kwaliteit. Je volgt de actuele ontwikkelingen in de branche op de voet en voert benchmark/marktonderzoek uit. Hiermee ben jij een professionele en betrokken gesprekspartner voor de relaties.

GEVRAAGD

Een lid van het TEAM is dienstbaar en verantwoordelijk. Je neemt initiatief, leert snel en past je snel aan in een sterk veranderende omgeving. Je speelt optimaal in op klantbehoeften en op basis hiervan sluit je de deal.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je een enthousiast en communicatief sterk persoon met een commerciële of economische opleiding op MBO-4 of HBO niveau. Je beschikt over 3 jaar ervaring in een commerciële, dienstverlenende rol en hebt kennis van autoleasing op VNA 1 niveau. Je hebt affiniteit met auto’s en mobiliteit.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000165