Vestigingsmanager

's-Hertogenbosch

 

's-Hertogenbosch   40   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Vestigingsmanager. Stuur jij het TEAM aan in Den Bosch? Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en ontwikkeling van de portefeuille en medewerkers van onze opdrachtgever. Samen met de directie en de Merkmanager ontwikkel je de toekomstige strategie van het bedrijf en zorg je ervoor dat de gestelde groei en rendementsdoelstellingen worden gerealiseerd.

Je formuleert een korte- en middellange termijn beleid en legt dit vast in de vorm van een businessplan. Vervolgens vertaal je dit businessplan naar bedrijfsprocessen en zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van de medewerkers.

GEVRAAGD

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je een afgeronde HBO opleiding (bedrijfseconomie / bedrijfskunde), eventueel aangevuld met commerciële/marketing gerichte en organisatiekundige trainingen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soort gelijke functie, waarbij ervaring in de Autobranche een vereiste is. Je bent een People manager die weet hoe hij een team kan aansturen, motiveren en stimuleren om samen de gestelde doelen te behalen.

Vanzelfsprekend ben je analytisch, nauwkeurig, klantvriendelijk, flexibel en weet je de bepaalde visie op je eigen ondernemende manier te vertalen naar een businessplan.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000163