Klant Contract Centrum Outbound

Uden

 

Uden   24   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Klant Contact Centrum Outbound. Natuurlijk, auto’s zijn de lust en het leven van onze opdrachtgever. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar ze bij onze opdrachtgever nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan ze voor hun klanten door het vuur. Deze passie zijn ze gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Nijmegen, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt hun werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord-Limburg, Zuid-Gelderland. Ze zijn een trotse dealer en hebben daarnaast autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merkgebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.

Om de klanten uit de regio te woord te staan, zijn ze op zoek naar uitbreiding voor hun Klant Contact Centrum (parttime). Als Medewerker Klanten Contact Centrum beantwoord je vragen, geef je advies en stel je offertes op, waarbij het rijplezier van hun klanten centraal staat. Daar ga jij voor!

Jouw dag:
Je begint de dag met een kop koffie en het doornemen van het communicatiebord. Hoewel geen dag hetzelfde is in deze veelzijdige kantoorfunctie, ben jij de schakel tussen de klant en de verschillende vestigingen op gebied van planning en commercie. Al snel begin jij met het bellen van de klanten om er voor te zorgen dat zij tijdig het onderhoud of APK van de auto in kunnen plannen. Natuurlijk kun jij deze klant goed helpen en alle vragen omtrent het onderhoud beantwoorden. Je geeft het best passende advies over de omvang en kosten van onderhoud en reparaties en zoekt naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Dit is zomaar een voorbeeldje van één van de vele telefoontjes en e-mails die jij behandelt.

GEVRAAGD

- Als KCC medewerker Outbound zit verkopen jou in het bloed.
- Als servicegericht talent vind je het leuk om de interesse van de klant voor de automotive producten en diensten te wekken.
- Je weet de juiste vragen te stellen om de behoefte van de klant te achterhalen en een interessant aanbod te doen.
- Je ziet het adviseren en informeren over de werkplaatsdiensten als een uitdaging en brengt aftersalesacties en aanbiedingen onder de aandacht.
- Door je commerciële instelling ben je gericht op het herkennen van verkoopsignalen en je grijpt deze kansen.
- Je bent resultaatgericht, denkt mee met de klant en maakt afspraken voor onze werkplaatsen en showrooms.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000162