Receptioniste/ Administratieve medew.

Omgeving Nijmegen

 

Omgeving Nijmegen   24   Automotive

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Receptioniste/Administratieve medewerkster. Natuurlijk, auto’s zijn de lust en het leven voor onze opdrachtgever. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar ze bij onze opdrachtgever nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daar werken ze met heel het TEAM iedere dag hard aan. Door aandacht te geven, eerlijk te zijn naar elkaar en met de motivatie om samen de beste te willen zijn. Deze passie zijn ze gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen.

Dit is jouw functie:
Als receptioniste en host ben je het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende bezoekers en het aannemen van de telefoon. Je zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom en comfortabel voelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het soepel en op tijd verlopen van administratieve processen omtrent het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s. Hierbij kun je denken aan facturatie, registratie van kentekens, orderverwerking, archiveren, inplannen van auto’s voor de werkplaats, kassaverwerking, afspraken maken met klant voor de aflevering etc.

GEVRAAGD

- Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid met een hoge mate van zelfstandigheid.
- Je legt gemakkelijk contacten met klanten en weet deze klanten aan ons te binden en te behouden.
- Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je een klant- en servicegerichte instelling, werk je nauwkeurig en beschik je over goede contactuele eigenschappen.

- Een opleiding op MBO-4 met een administratieve achtergrond is een vereiste, affiniteit met de autobranche een duidelijke pré.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000161