Autotechnicus

Nijmegen
Nijmegen   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Autotechnicus. Natuurlijk, auto’s zijn de lust en het leven van onze opdrachtgever. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar ze bij onze opdrachtgever nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan ze voor hun klanten door het vuur. Deze passie zijn ze gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Nijmegen, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt hun werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord-Limburg, Zuid-Gelderland. Ze zijn een trotse dealer en hebben daarnaast autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merkgebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.

Sleutel jij graag aan onze auto’s en succes? Als Autotechnicus (fulltime) bij onze opdrachtgever in Cuijk voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan auto’s. Ervaring met 4×4 is een mooie bijkomstigheid evenals het in bezit zijn van een APK certificaat.

Jouw werkdag bij onze opdrachtgever:
Je begint ’s ochtends samen met je collega’s met een kop koffie. Er staan verschillende auto’s klaar om onder handen genomen te worden. Je begint met het vervangen van een uitlaat. Met je expertise ga je aan de slag en zorg je dat je deze, binnen de gestelde tijd, hebt vervangen. Er volgt een occasion, waarbij de remschijven gecontroleerd dienen te worden. Terwijl je bezig bent, ziet je scherpe oog dat ook de uitlaat niet goed is gemonteerd. Je geeft hiervoor op de werkopdracht het meerwerk aan. Uiteraard controleer je of de vloeistoffen nog op peil zijn en zorg je dat de auto weer spik en span klaar staat voor de wachtende klant.

GEVRAAGD

– Je hebt een afgeronde MBO opleiding 1e of 2e Autotechnicus.
– Een pre is ervaring hebben met het merk.
– Je bent in het bezit zijn van een APK certificaat.
– Je hebt daarnaast kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.
– Je bent service- en klantgericht, steekt graag de handen uit de mouwen en je gaat creatief en oplossingsgericht te werk. – Je bent uiteraard secuur en staat kwaliteit hoog bij je in het vaandel.

GEBODEN

Een uitdagende baan binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000160