Calculator

Omgeving Veghel

 

Omgeving Veghel   40   BOUW

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Calculator. Het is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1964 als aannemer in de cultuurtechniek, later verder gespecialiseerd in vier gebieden: Civiele Techniek, Cultuurtechniek, Betontechnieken en Utiliteitsbouw. Ze onderscheiden zich door verder te gaan waar anderen niet willen, kunnen of durven. De werken onderscheiden zich door een hoge mate aan complexiteit, die ze het liefst op een innovatieve manier aanvliegen. De flexibele organisatie is in staat in te spelen op zeer diverse uitvragen, waardoor ze onder anderen graag geïntegreerde werken uitvoeren.

Als calculator opereer je vanuit het kantoor in Zeeland en Elsloo en ben je werkzaam binnen de afdeling verwerving van regionale GWW projecten. Je onderhoudt uitgebreid contact met leveranciers en onderaannemers bij het aanvragen en beoordelen van diverse offertes. Je zorgt voor een goede kostprijsberekening ten behoeve van aanbestedingen van projecten. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de regionale vestigingen en zorgt voor een goede en adequate overdracht. Tijdens de uitvoering blijf je betrokken om de kennis en uitvoeringsoplossingen te borgen.

De functie
Als ervaren calculator ben je gewend met deadlines te werken. Jij bent een belangrijke schakel in tenderteams en zorgt dat alle afspraken helder zijn voor alle partijen. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom van essentieel belang, intern en ook in de samenwerking met de leveranciers en onderaannemers. Je bent dan ook stressbestendig en enige hectiek maakt jou juist scherp en competitief. Je houdt van een stevige uitdaging, je wilt jezelf ontwikkelen en wenst niet alles voorgekauwd te krijgen. Je gaat kritisch te werk m.b.t. hoeveelheden en eenheidsprijzen en gaat proactief te werk om interne bedrijfsprocessen te verbeteren.

GEVRAAGD

– Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en (minimaal een afgeronde mbo-opleiding GWW of civiele techniek met aanvullende opleidingen) (niveau 4) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke branche;
– Je werkt planmatig en gestructureerd;
– Klanttevredenheid en een goede klantrelatie staan bij jou hoog in het vaandel;
– Het aanvragen, beoordelen en vergelijken van offertes;
– Maken van een complete kostprijsbegroting;
– Ervaring hebben met het werken in calculatiepakket (Bakker & Spees) en kennis van RAW-systematiek;
– Opstellen en berekenen van meer- en minderwerk;
– Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden;
– Evalueren van projecten in samenwerking met projectleiding;
– Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats.
– Communicatief vaardig en goed samen werken in teams

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000150