Werkvoorbereider

Veghel
Veghel   40  

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Ze zijn een modern bedrijf uit Veghel en maken aluminium kozijnen voor zowel bedrijven als particulieren. In hun eigen fabriek maken ze kozijnen van alle vormen en maten & in de showroom worden deze uitgebreid getoond. Omdat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, zijn ze in staat de kwaliteit te bewaken en leveren zej uitsluitend eerste klas producten. De wensen van de klant staan bij hen altijd centraal. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Met de ervaring en creativiteit kunnen ze aan iedere vraag en wens voldoen.

Als werkvoorbereider pak je op doortastende wijze de werkvoorbereiding van de projecten op. Jouw collega’s kunnen daardoor goed voorbereid aan het werk gaan. Concreet zorg je voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden inclusief het inmeten, het vervaardigen van de werktekeningen en de inkoop van de materialen. Samen met de chef werkplaats houd je de deadlines in de gaten. Je overlegt met de montageafdeling voor tijdige oplevering van de projecten.

In deze functie ben je ook adviseur voor (potentiële) klanten die een bezoek brengen aan de showroom. Met hen bespreek je op basis van hun wensen de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben.

GEVRAAGD

Een technische opleiding of technische inzicht en interesse;

Enkele jaren werkervaring in de aluminium kozijnen branche, zou mooi zijn maar is géén harde eis;

Zelfstandig en zeer secuur kunnen werken;

Goede contactuele eigenschappen i.v.m. de omgang met collega’s en klanten;

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000146