Monteur kozijnen (evt. interne opleiding/leerproce

Veghel

 

Veghel   40   Alle

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Onze opdracht is een modern bedrijf uit Veghel en maken aluminium kozijnen voor zowel bedrijven als particulieren. In hun eigen fabriek maken ze kozijnen van alle vormen en maten & in de showroom worden deze uitgebreid getoond. Omdat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, zijn ze in staat de kwaliteit te bewaken en leveren zej uitsluitend eerste klas producten. De wensen van de klant staan bij hen altijd centraal. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Met de ervaring en creativiteit kunnen ze aan iedere vraag en wens voldoen.

Voor het versterken van het team zijn ze op zoek naar een (tweede) monteur in ramen en deuren. Binnen deze functie hoef je niet te beschikken over veel ervaring met het zelfstandig plaatsen van kozijnen. Ze zijn voornamelijk op zoek naar een monteur die graag het vak wil leren en wil leren zelfstandig te werken. Wil jij aan de slag binnen een jong en dynamisch team dat gericht is op service en kwaliteit? Dan past deze vacature bij jou! (Mocht je wel ervaring hebben dan ben je natuurlijk ook welkom!)

GEVRAAGD

Je hebt twee rechterhanden en technisch inzicht! Ben gedreven, houd van aanpakken en buitenwerken. Je bent een jongeman, of jong van geest, collegiaal en een toffe peer!

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000115