Machinist Onkruidbestrijding

Omgeving 's-Hertogenbosch
Omgeving 's-Hertogenbosch   40   Groenvoorziening

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Machinist Onkruoidbestrijding . Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen, Sport, Infra, Transport, Sloop, Sanering en Op & Overslag is. Zij zijn een sociale partner die kwaliteit leveren. Ze beschikken over ruim 120 intern en extern opgeleide vakmensen en over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor zij in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen. Onze opdrachtgever verzorgt de buitenruimte integraal. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud!

Kan jij zo genieten van werken in de buitenlucht? Werk je graag zelfstandig en ga je nauwkeurig te werk? Heb je daarnaast ervaring op een onkruidbestrijdingsmachine of een vergelijkbare machine? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wij zijn op zoek naar een machinist voor de hete lucht onkruidbestrijdingsmachine in de regio van Noord-Brabant. Vanuit een van de vestigingen vertrek je elke ochtend naar diverse gebieden in Noord-Brabant waar je samen met een klein team ervoor zorgt dat de straten onkruidvrij zijn. Na het seizoen zijn er diverse andere werkzaamheden beschikbaar zodat je het hele jaar aan het werk kan blijven.

GEVRAAGD

-Ervaring met het werken van een onkruidbestrijdingsmachine of een vergelijkbare machine is een pré.
-Je bent in het bezit van VCA en ‘veilig werken langs de weg” of bereid deze alsnog te behalen.
-Je bent in het bezit van rijbewijs C (of het oude rijbewijs BE).

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Laura Louwhoff
laura@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000096