Medewerker Service desk

Veghel

 

Veghel   16   TECHNISCH

 

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Voor onze opdrachtgever in Veghel zijn wij op zoek naar een Medewerker Servicedesk.
Als Medewerker Servicedesk werk je zelfstandig in een goede sfeer met een team van collega’s. Je functie wordt gekenmerkt door ondernemerschap, verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie, empowerment en solidariteit.
De Servicedesk van het bedrijf vormt het hart van de service- en onderhoudsdienstverlening bij onze klanten. Als Medewerker Servicedesk richt jij je op het in behandeling nemen van de storingsmeldingen en ben je verantwoordelijk voor de prioritering en adequate afhandeling hiervan. Hierbij zorg je voor de functionele aansturing van de monteurs. Je volgt de status van de serviceorders en onderneemt actie waar nodig, meldt serviceorders af in klantportalen en beoordeelt deze ten behoeve van een juiste facturatie. Bovendien verwerk je onderhouds- en werkrapportages van buitendienstmedewerkers en onderaannemers. Daarnaast ben je bereid administratieve ondersteuning te bieden daar waar nodig. In deze rol staat je een afwisselende, uitdagende job te wachten, waarin je goed moet kunnen plannen, prioriteiten stelt en goede communicatieve vaardigheden van cruciaal belang zijn.

GEVRAAGD

Een MBO-niveau, administratieve ervaring en bekend met ERP-systemen.
Ervaring bij een technisch bedrijf of affiniteit met techniek zijn een pré.
Je bent beschikbaar voor 16-20 uur per week, minimaal 4 uur per dag elke ochtend.
Je bent praktisch ingesteld en in staat overzicht te bewaren in een hectische omgeving en in staat om op een efficiënte en effectieve wijze problemen op te lossen.
Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, klantvriendelijk en laat je niet snel uit het veld slaan.
Door je sterke communicatieve vaardigheden kun je helder en duidelijk met zowel interne als externe klanten communiceren.
Een sterk analytisch vermogen.
Een klant- en servicegerichte instelling.
Een focus op efficiency en kwaliteit en accuratesse.
Een flexibele en proactieve houding.

GEBODEN

Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

CONTACT PERSOON

Nathalie Desserjer
Nathalie@e-flexpersoneel.nl

Aanvraagcode: 000094